Om oss

Brew Lab ble dannet i 2015 - av hjemmebryggere for hjemmebryggere! Vi har sakte, men sikkert vokst som selskap de siste årene, og er en av de få bryggebutikkene med eget bryggeri, ølutsalg og bryggeverksted. Vårt mål er å yte topp service og god veiledning for våre kunder.

Med vårt bryggeverksted og bryggeri forsikrer vi at kompetansenivået er høyt, og vi kan bistå med profesjonell veiledning uansett om du er nybygynner eller viderekommen innen brygging.   

Velkommen til en hyggelig handel! 

Bryggebutikk: 
Vår nye bryggebutikk går over 2 etg, og med vårt eget maltrom kan du finne malt/malt-ekstrakter fra stort sett hele Europa. Vi fører kvalitetsvarer som er utprøvd innen bransjen, og som vi selv kan gå god for. Vi satser primært på å ha et utmerket utvalg av råvarer, men har også et godt utvalg av bryggeutstyr. 
I vårt "Walk in" Kjølerom finner du gjærstammer fra White Labs/Wyeast/Fermentis/Mangrov jacks og ikke minst humle fra alle verdens kanter. 

Bryggeverksted:

Bryggeverkstedet vårt er utstyrt med 6 stk. topp moderne kompaktbryggere fra Grainfather & Speidel. Er du ny på brygging, bryggelaug? Eller har du blitt kasta ut fra kjøkkenet av kona? Eller har du rett og slett ikke plass? Hos oss står du helt fritt til å bruke vårt utstyr. Vi hjelper deg gjerne å komme i gang, så her trenger du ikke noe forkunskaper for å skape din første øl. 

Leie av bryggemaskin:

Grainfather 30L: 299,-

Speidel 20L: 299,-

Speidel 50L: 399,-

Inkludert: Nødvendige vaskemidler. 2 par engangs plasthansker. 2stk søppelsekker for kast av mesken. Råvarer kjøpes hos oss.

På vår PC-stasjon kan du designe dine egne oppskrifter ved hjelp av Beersmith, eller velg en av mange oppskrifter som allerede er laget. Det er også mulighet til å designe dine egne etiketter med Photoshop, Indesign eller Beerlabelizer som du kan skrive ut rett ut på vår fargeetikett skriver. 

Ølutsalg: 
Vi har et stort ølutsalg i kjølerommet på vår butikk. For å bevare kvaliteten på produktene har vi valgt å bygge 2 stk. kjølerom på ca. 100kvm totalt , slik at alle ølprodukter vi selger blir avkjølt fra de entrer våre lokaler til du mottar de. Vi sater primært på de lokale leverandørene, men på sikt vil dere finne en blanding av mikrobryggeri/kommersielle aktører fra alle verdens hjørner. Vi har også nettbevilling for salg av alkohol på nett for kunder som tilhører Trondheim kommune, dvs. man kan få tilsendt eller vi kan ha varene klar til henting ved bestilling. På sikt vil vi utvide dette basert på etterspørsel. Merk at det er 18 års aldersgrense og legitimasjonsplikt ved utlevering. Ordre med adresse utenfor Trondheim Kommune vil bli kansellert.

Taproom/Lounge: 
Med opp til 23 varianter på tapp, og flere hundre varianter med øl på flasker kan vi stille med et av Trondheims største ølutvalg. Med vår Canseamer tilbyr vi også øl på boks som er tappet rett fra linjene (opp til 4,7%). Vi kan også tilby ekte italiensk pizza stekt i vår autentiske vedovn. Vår Lounge har plass til ca. 30-40 personer,men ved enkelte anledniger setter vi ut bord som øker kapasiteten til ca. 150 stk. (inne). Vi kan også tilby uteservering på sommerhalvåret. 

Bryggeri: 
Vi utvider vår bryggerivirksomhet, og lanserte i 2017 våre egene produkter under navnet "Hammmerhead Brewing Company" , så snart vi har fått vår bokslinje på plass vil det også være mulighet til å kjøpe vårt øl i dagligvaren. Bryggeriet vil også være en viktig faktor for å ivareta/heve kompetansen på et profesjonelt nivå, og utvikling av nye produkter. 

CO2 Fyllestasjon
I butikken vår har vi også en CO2 fyllestasjon, og kan tilby fylling av CO2 flasker fra størrelsen 1-20 Kg. All co2 vi fyller er av næringsmiddel godkjent kvalitet.